پرسش های شما: برای یادگیری برنامه نویسی به چه ابزاری نیاز داریم؟
این مقاله برای والدین نوشته شده است. مفاهیم، کلمات و جملات برای کودکان مناسب نیست. درک و فهمیدن متن برای افراد غیر از بزرگسال سخت تر است. موضوع مقاله برای بزرگسالان است. برای دسترسی به مقاله های بیشتر مخصوص والدین می توانید روی این tag کلیک کنید:
در عصری زندگی می کنیم که در طول روز ساعات زیادی را در شبکه های اجتماعی هستیم و داشتن گوشی هوشمند دیگر یک چیز بدیهی و عادی شده! اما هنوز هم بعضی از خانواده ها با اینکه فرزندشان گوشی، تبلت یا آی پاد در اختیار دارد هنوز در محیط خانه کامپیوتر ندارند و به نظرم این اصلا خوب نیست می پرسید چرا ؟
- آیا می تونید یک روز نه فقط یک ساعت خودتان را بدون گوشی موبایل تصور کنید؟
- یا می توانید داشتن یک گوشی بدون دوربین عکاسی یا اینترنت رو تصور کنید؟
من هم نمی توانم؛ وقتی به نداشتنش فکر می کنم اسم همه اپلیکیشن های کاربردی در ذهنم رژه می روند.
اسنپ، گوکل مَپ، اینستاگرام، واتس آپ، تلگرام، کلوئی، تایمر، دوربین، نوت پَد، آفیس، کتاب الکترونیک، ویدوئو کال و جیمیل …
نمی شود همه این ها را از زندگی حذف کرد، واقعا کار سختی است.
گوشی یک ابزار همراه است که خیلی از امکانات را به شکل فشرده در جیب ما قرار می دهد؛ اما ابزار اساسی عصرِ ما قبل از گوشی کامپیوترها هستند.
ما در محل کار دیگر با گوشی کار نمی کنیم. پای کامپیوتر طراحی می کنیم، می فروشیم، محصول می سازیم، برنامه ریزی می کنیم، آنالیز انجام می دهیم، تایپ می کنیم و …
هیچ آدم حرفه ای معمولاً برای این کارها از موبایل استفاده نمی کند!
پس داشتن یک دستگاه کامپیوتر رومیزی یا لپ تاپ تو هر خونه ای از نون شب هم واجب تره!
برای اینکه بچه های نسل جدید باید از سنین پایین تر حتماً مهارت های اساسی کار با کامپیوتر را یاد بیگرند و فقط با گوشی بازی نکنند. ابزار اساسی برای یادگیری برنامه نویسی فرزند شما هم کامپیوتر است. بدون داشتن یک کامپیوتر امکان تجربه ساختن برنامه ها و حل مسائل ریاضی به شیوه کامپیوتری تقریباً غیرممکن است. برخی نرم افزارها روی گوشی لمسی هم قابل استفاده هستند؛ اما باز هم تجربه کاربری کامپیوتر را برای کودک یا نوجوان به همراه ندارند. باید در یک جمله بگویم کامپیوتر چیزِ دیگری است!
نه برای اینکه شما والدین را در هزینه و خرج سنگین بیاندازم برای اینکه واقعاً اتفاقاتی در محیط کامپیوتر تجربه می شود که در گوشی موبایل غیرممکن است. امروزه خیلی از دانش آموزان در دنیا حتی تکالیف روزانه مدرسه خود را با کامپیوتر انجام می دهند و استفاده از این وسیله به یک امر عادی و معمولی تبدیل شده است.
گوشی قابلیت های نرم افزارهای به درد بخور کامپیوتری را از ما می گیرد و به دلیل دسترسی سریع و دیدن مرتب پیغام شبکه های اجتماعی مضرترین وسیله هوشمند برای بچه های ماست چون باعث تشدید اختلال تمرکز در بچه ها می شود. اما داشتن کامپیوتر در منزل و آموزش های هدفمند نه تنها آن مضرات را ندارد؛ بلکه تمرکز بچه ها را با یادگیری افزایش می دهد.
چند توصیه برای سلامت بچه ها موقع استفاده از کامپیوتر و اینترنت در خانه :
- کامپیوتر رو در سالن یا قسمت مرکزی خانه قرار دهید و همه اعضای خانواده حق استفاده از آن را در ساعات مختلف داشته باشند؛
- به هیچ وجه میز کامپیوتر را گوشه اتاق بچه ها و یا اتاق خوابتان نگذارید؛ اینطوری بچه ها در معرض دید شما هستند و می توانید همراهیشان کنید.خصوصا برای نوجوان ها. فضای اینترنت همان طور که مفید است محتواهای سمی و مضر هم زیاد دارد.
پس با قراردادن کامپیوتر در مرکز خانه و تلاش برای یادگیری خودتان سعی کنید بودن کامپیوتر برای همه اعضای خانواده را به یک مساله بدیهی و طبیعی تبدیل کنید.
- برای چرخیدن در نت به بچه های کوچکتر یاد بدهید که از مرورگرهای مخصوص به خودشان استفاده کنند.
در پایان باید بگویم می توانید برای اینکه هزینه کمتری کنید لپ تاپ یا کامپیوتر دست دوم تهیه کنید. کامپیوتر بچه ها لازم نیست خیلی کارت گرافیک بالایی داشته باشد. به اصطلاح ما کامپیوتری ها کانفیگ (کوتاه شده configuration) یا ویژگی های سخت افزاری خیلی پیچیده ای لازم ندارند؛ چون تازه شروع به یادگیری کرده اند، پس کامپیوترهای قدیمی تر به دردشان می خورد و گزینه مناسبی برای شروع داشتن یک کامپیوتر در خانه شماست.
دست دو بخرید اما حتماً اگر ندارید بخرید.
اگر از مهندس های کامپیوتر و کسانی که در حوزه آی تی هستند بخرید اطمینان بیشتری می شود کرد؛ چون این افراد معمولاً نسل کامپیوتر خود را هر چند سال یک بار عوض می کنند ولی هنوز کار می کند و سالم است. دلیل تغییر نسلِ کامپیوتر توسط مهندسین و شرکت ها این است که نرم افزار های جدیدتر به سختی روی سیستم های قدیمی تر کار می کنند. معمولاً زمان نرمال برای تغییر نسل بین 3 تا 4 سال یک بار است. البته این زمان یک چیز حدودی است و بستگی به سرعت پیشرفت تکنولوژی ساخت کامپیوترها و انقلاب های مختلف در صنایع رایانه دارد.
دیدگاهتان را بنویسید